Composter klanten

 ENKELE VOORBEELDEN VAN BEDRIJVEN EN ORGANISATIES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DE GREENGOOD COMPOSTER
bunzl BUNZL Nederland is continu bezig met het verduurzamen van haar dienstverlening en organisatie. Het hoofdkantoor in Arnhem is inmiddels al enkele jaren bezig met het scheiden van afval. Al het organisch afval wordt verwerkt in de Greengood composter type GG-10. Deze machine staat in de bedrijfskantine zodat duurzaamheid door iedereen van dichtbij ervaren wordt.
king-logo kopie King Nederland maakt op het hoofdkantoor in Tiel gebruik van de Greengood composter GG-02. De GG-02 is de kleinste machine in het Greengood assortiment, maar verwerkt met gemak al het organisch afval dat dagelijks vrijkomt.
SAA-Logo-she301.43627 Het Amsterdam Airport Sheraton hotel heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom is gekozen voor de Greengood composter GG-100 voor het omzetten van swill en ander organisch afval naar compost. Behalve een grote verduurzaming van de bedrijfsprocessen realiseerde het Sheraton een aanzienlijke besparing op de afvoerkosten van swill.
Superfair-5 kopie Super Fair is de allereerste (duurzame) supermarkt in Nederland die gebruik maakt van de Greengood composter type GG-30. In haar eerste winkel in Utrecht wordt het organisch afval direct omgezet naar compost. Het composteerconcept sluit naadloos aan bij de duurzame gedachte van Super Fair en levert tegelijk een besparing op de afvalkosten.
Leger des heils De zorglocatie in Almere is de eerste Leger des Heils vestiging die swill en organisch afval gaat verwerken in de Greengood composter type GG-30. De Greengood composter brengt niet alleen een verdere verduurzaming van de processen, maar ook een besparing op de afvoerkosten.
logo Rijnland ziekenhuis Het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp koos na een pilot voor de Greengood composter type GG-50. Na een intensieve test waarbij mede de impact van de Greengood Composter op de operationele processen werd bekeken, kwam het Rijnland Ziekenhuis tot de slotsom dat reductie en recycling van organisch afval met de Greengood composter type GG-50 een goede en duurzame investering is, die zichzelf in korte tijd terugverdient.
zorgsaam kopie ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen is de specialist in zorg voor jong en oud in de regio Zeeuws-Vlaanderen én daarbuiten. De locatie Bachten Dieke maakt zich sterk voor professionele en persoonlijke zorg in een gemoedelijke, huiselijke sfeer. Al meer dan een jaar gebruikt deze locatie de Greengood composter type GG-30 naar volle tevredenheid. De geproduceerde compost wordt in eigen tuin gebruikt.
brabant De provincie Noord-Brabant loopt voorop als het gaat om duurzaamheid. Dit komt onder meer ook tot uiting in het provinciehuis in Den Bosch waarbij al het swill en ander organisch afval verwerkt wordt in de Greengood composter type GG-50.
logo Coloriet Coloriet is dè specialist in wonen en zorg voor senioren in Lelystad, Dronten en Zeewolde. Met meer dan 1100 cliënten en hun familieleden, ruim 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers geeft Coloriet kleur aan waardevol leven. Coloriet heeft composteermachines type GG-10 aangeschaft voor de locaties De Regenboog in Dronten, De Hoven in Lelystad en Laarhof in Lelystad. Gezamenlijk kunnen deze machines 30.000kg organisch afval per jaar omzetten in compost.
close
Twitter IconFacebookFacebookFacebookFacebook